Här är apparna som hjälper dig att bli mer effektiv på jobbet

Här är apparna som hjälper dig att bli mer effektiv på jobbet

Nu är ett sammelsurium av post-it-lappar och otydbara anteckningar från kollegorna ett minne blott. Med våra fem smarta tips på appar som hjälper dig i arbetet kan du räkna med ordning och reda. Allt samlat i din smarta lur.

Våra smartphones hjälper oss med i princip allt i dag. Att hitta de bästa restaurangerna i närheten av ditt kontor, att bli vältränad, att shoppa eller slappna av. Men med smarta appar kan du även bli bättre på att få saker och ting gjorda på jobbet.

Vi har listat fem riktigt bra gratisappar som du borde spana in på direkten;

1. Trello

Trello är en app som gör arbete i team riktigt effektivt. I Trello kan du enkelt planera projekt, skapa att-göra-listor, ladda upp bilder och dela dem med kollegor eller familjemedlemmar. Det går enkelt att markera en uppgift som färdig, och att se vem det är som arbetar med vad.

Appen är tillgänglig för webb, Android, iPhone och iPad

2. Paper

Paper är en riktigt smart app för dig som arbetar kreativt. Här kan du använda din mobilkamera för att skapa kreativa visuella anteckningar, göra to-do listor med saker du ska köpa in till kontoret, eller använda fingret för att rita en snabb skiss som du kan dela med dina arbetskollegor för en snabb feedback.

Appen är tillgänglig för iOS

3. Khan academy

Den här appen ger dig fri tillgång till mer än 10 000 videos och lektioner i allt du kan tänka dig – från matte till historia. Många världsledande aktörer, så som NASA, The Museum of Modern Art och The California Academy of Sciences erbjuder skräddarsydda paketlösningar. En perfekt app för dig som törstar efter ny kunskap att briljera med på kontoret.

Appen är tillgänglig för iOS och Android

4. Office lens

Använd appen för att fota allt från dokument till whiteboards. Bilderna trimmas och text blir automatiskt mer läsbar. Du kan ta bilder på recept, anteckningar du klottrat ner på en servett när du mött kunder på restaurang – ja användbarheten är oändlig. Office Lens kan också konvertera dina bilder till PDF-, Word- och PowerPointfiler. Smart, eller hur!

Appen är tillgänglig för iOS

5. Anti Social

Anti Social är en fiffig webbläsar-plugin som fungerar bra för både Mac och Windows. Den hjälper dig att dra ner på din tid i sociala medier, där det minst sagt är lätt att fastna. Det här är en perfekt tjänst för såväl dig som privatperson, som företaget du arbetar på.

Appen är tillgänglig för webb, Android, iPhone och iPad

Källa: Business insider

Artikeln publicerad den 15 december, 2017 av Redaktionen